Services

Services Header

Wanneer bedrijven elektronisch berichten moeten uitwisselen worden zij geconfronteerd met allerlei nieuwe kwesties: het openen van bedrijfsprocessen, groei van de handel, noodzaak van real-time zichtbaarheid, beveiliging van transacties, naleving van regelgevende beperkingen of het beheer van nieuwe technologieën: mobiel, Cloud , IoT, webservices.

gusti brengt jarenlange kennis en ervaring mee, en ondersteunt bedrijven met deze uitdagingen en moderniseert elektronische handelsmogelijkheden. Onze oplossingen versnellen en vereenvoudigen uw integratieprojecten, ongeacht de industrie, technologieën of bedrijfsprocessen. Wij vullen dit met diensten met toegevoegde waarde: EDI, onboarding, Message Transfer, PEPPOL, zodat u het beheer van uw elektronische stroom kunt centraliseren. Met laatste generatie producten behoort gusti tot een toonaangevende integratie leverancier.

  • Vraag meer informatie aan!

Wat is PEPPOL?

PEPPOL staat voor Pan-European Public Procurement OnLine. Het is een netwerk dat Europese overheden, dienstverleners, particuliere bedrijven met elkaar verbind en zorgt dat elektronische facturen verzonden en ontvangen kunnen worden. PEPPOL is een initiatief van de Europese Commissie.

Professional Services

gusti software is uitgegroeid tot de specialist in Electronic Data Interchange (EDI). EDI is dé manier voor de uitwisseling van bedrijfsinformatie zoals orders, orderbevestigingen, pakbonnen, rekeningen enz. Met EDI kunnen bedrijfsdocumenten elektronisch worden uitgewisseld -van applicatie naar applicatie- zonder menselijke tussenkomst. Op deze manier worden applicaties (die van u en uw partner) als het ware geïntegreerd.