Professional Services

gusti software is uitgegroeid tot de specialist in Electronic Data Interchange (EDI). EDI is dé manier voor de uitwisseling van bedrijfsinformatie zoals orders, orderbevestigingen, pakbonnen, rekeningen enz. Met EDI kunnen bedrijfsdocumenten elektronisch worden uitgewisseld -van applicatie naar applicatie- zonder menselijke tussenkomst. Op deze manier worden applicaties (die van u en uw partner) als het ware geïntegreerd.

EDI kent vele standaarden waaronder EDIFACT, ANSI-X12, TRADACOM, VDA, Odette en XML. Genoemde standaarden kennen vele subsets zoals de berichtdefinities van GS1 of HL7 (gezondheidszorg) en tientallen andere varianten voor specifieke branches zoals bloemen(veilingen), mode, auto industrie, doe het zelf (DHZ) en levensmiddelen. Al deze verschillende varianten kennen op zich weer onderlinge afspraken waardoor buitenstaanders al gauw door de bomen het bos niet meer zien.

gusti software adviseert bij het kiezen van de juiste standaard en assisteert in het geval het nodig is een eigen standaard te definiëren. gusti staat u bij met documentatie en het vastleggen van de EDI relatie (interchange agreement) zodat het EDI project zorgeloos voorwaarts kan gaan.

Daarnaast staat gusti u terzijde met een set van producten en services. Wij verzorgen hiermee de daadwerkelijk integratie van uw bedrijfssysteem/ERP met uw partners. gusti “vertaalt” inkomende berichten en zodat informatie in uw applicatie geïmporteerd kan worden, en andersom pakt gusti uitgaande documenten op en converteert deze naar het juiste formaat en de juiste standaard.

Naast een grote flexibiliteit aan conversiemogelijkheden geeft gusti toegang tot een omvangrijk arsenaal aan data communicatiemogelijkheden. Wij ondersteunen alle Value Added Networks (VAN) in de wereld zoals Open Text, Sterling, IPMail en X400, en daarnaast beschikken wij over point-to-point (P2P) protocollen zodat over het Internet gecommuniceerd kan worden. Dit zijn protocollen als ftp, sFtp, AS2, OFTP, OFTP2 en webservices.

Kortom hoe uw EDI vraagstuk er ook uitziet, gusti heeft altijd een passende oplossing.

  • Vraag meer informatie aan!