eurodata-Group


eurodata

eurodata werd in 1965 opgericht. Het heeft een hoofdkantoor in het Duitse Saarbrücken en is met vijftien vestigingen vertegenwoordigd in tien Europese landen.

Het productaanbod van eurodata omvat point-of-sale (POS)- en controlling-systemen, archiefoplossingen, oplossingen voor storing- en onderhoudsbeheer, retail management-systemen, oplossingen voor handelsnetwerken en Industrie 4.0. Deze complete smart service-oplossingen integreren bedrijfsgegevens, automatiseren bedrijfsprocessen en bieden de mogelijkheid van real-time rapportage.

Daarnaast biedt eurodata zakelijke oplossingen aan op het gebied van time management, accounting en salarisadministratie, met inbegrip van een digitaal persoonsdossier. Business intelligence en veilige en slimme cloud- en internetoplossingen complementeren het aanbod.

Het krachtig presterende datacenter van eurodata in Saarbrücken vormt de basis van haar productaanbod. Deze cloud ‘made in Germany’ is één van de veiligste en meest moderne datacenters van Europa en gecertificeerd voor ISO 27001. Uw data wordt in Duitsland opgeslagen en valt daarmee onder de Duitse wetgeving en richtlijnen voor databescherming.

In heel Europa heeft eurodata circa 500 medewerkers in dienst en biedt branche overkoepelende, toekomstbestendige oplossingen aan.