Consultancy

Consultancy Header

Electronic Data Interchange (EDI)
is dé manier voor de uitwisseling van bedrijfsinformatie zoals orders, orderbevestigingen, pakbonnen, rekeningen enz. Voor zowel traditionele als nieuwe ontwikkelingen heeft gusti kennis en ervaring om al uw vragen te beantwoorden.

EDI kent vele standaarden waaronder EDIFACT, ANSI-X12, TRADACOM en XML. Genoemde standaarden kennen vele subsets zoals de berichtdefinities van GS1 of HL7 (gezondheidszorg) en tientallen andere varianten voor specifieke branches zoals, bloemenveilingen, mode, auto industrie, doe het zelf markten en levensmiddelen. Al deze verschillende varianten kennen op zich weer onderlinge afspraken waardoor buitenstaanders al gauw door de bomen het bos niet meer zien. Zelfs het opzetten van een eigen standaard en het documenteren ervan in een speciaal document (interchange agreement) behoort tot de mogelijkheden waarbij gusti u kan adviseren.

Specialistische kennis is maar moeilijk te vinden, ook omdat het nauwelijks belangstelling heeft in het ICT onderwijs. gusti software is één van de weinige bedrijven met een breed EDI kennisgebied en bovendien kan bogen op jarenlange ervaring.

  • Vraag meer informatie aan!